Wednesday, February 3, 2010

Gay ban should be lifted, says top officer

Washington DC - is het tijd om de militairen te trekken: "Don't Ask, Don't Tell"-beleid en laat homo troepen te dienen is geopend voor het eerst in de geschiedenis, hoge ambtenaren, zei de bescherming van dinsdag met de voorzitter van de Joint Chiefs of Staff verklaarde dat het leger niet mag worden gedwongen "liegen over wie ze zijn."

Echter, als U. S. minister van Defensie Robert Gates en de Joint Chiefs voorzitter Admiral Mike Mullen werd gevraagd tijdens het jaar studies naar de gevolgen voor het Congres zou trekken de controversiële beleid.

De omkering van het Pentagon 17-jaren beleid ten aanzien van homo's "worden gereduceerd tot integriteit," voor de militaire als instelling, evenals militair personeel zelf, Malla zei de hoorzittingen in de Senaat. Overtuigen, verscheidene Republikeinse senatoren zeiden dat ze zouden alle inspanningen die het Congres ingetrokken het beleid verzetten.

Gedurende de tien maanden voor de kiezers kiezen een nieuw Congres, sommige Democratische leiders ook verdacht werden van pogingen om haar beleid te veranderen dit jaar, wanneer beide partijen erkennen de Republikeinen zou kunnen ophalen zetels, vooral omdat de GOP verkozen senator Scott Brown, een onverwachte overwinning vorige maand in Massachusetts. Intrekking-Don't Ask-Don't Tell-is NIET een winnende strategie voor de campagne voor de partij onder vuur.

"Wat ik wil de leden in hun wijken?" Ik wil richten op banen en fiscale verantwoordelijkheid ", zegt U. S. House Majority Leader Steny Hoyer, D-MD., Classificeren van homo's in het leger onder" een heleboel andere zaken "die onvermijdelijk komen.

"Het is nooit een goed jaar" voor de Democraten om de controversiële beleid te verhogen, "zei de Democratische Senaat Whip Richard Durbin van Illinois. "We kunnen verwachten dat het zal ruwe rit zijn."

Echter, Senaat Majority Leader Harry Reid, D-Nieuw., Zei dat hij niet begrijpt waarom hij moet een jaar wachten.
Review verbod

Het Pentagon kondigde de 11-maanden herziening van de wijze waarop het verbod kan worden opgeheven, zoals de Amerikaanse president Barack Obama zei dat hij zou werken. Maar er is geen tijdschema voor het beëindigen van het beleid dat de ambtstermijn van president Bill Clinton, en dat homorechten pleit aandringen op de annulering.

No comments:

Post a Comment